Prijslijst

In de onderstaande tabel kan u onze prijzen terugvinden.

Aantal nachten Prijs Voorschot
2 € 1300 € 450
3 € 1700 € 550
4 € 2000 € 600
5 € 2300 € 700
6 € 2600 € 800
7 € 2900 € 900

Voorwaarden

 • Huisdieren zijn niet toegelaten.
 • Het dragen van Pantoffels is verplicht op de bovenverdiepingen. Het kloosterhuis is immers een beschermd monument.
 • Bij aankomst krijgt u een brochure met mogelijke winkels, eetgelegenheden en zienswaardigheden in de omgeving.
 • Roken in het gebouw is ten strengste verboden. Evenals het aansteken van kaarsen en open vuur.
 • Handdoeken, hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop (1-pers. model) dient men zelf mee te brengen. Evenals detergent, keukenhanddoeken en toiletpapier.
 • Eindschoonmaak en vuilniszakken zijn inbegrepen in de prijs.
 • De energiekosten worden apart verrekend na notering van de tellers bij aankomst en vertrek.
 • De reservatie is definitief na ontvangst van het voorschot. Deze bankverrichting geldt als definitief akkoord voor de schriftelijke overeenkomst van de huurdata en -prijs. Voorschot te storten binnen de 2 weken na ontvangst van de verblijfsovereenkomst.
 • De waarborg bedraagt € 750 en dient samen met het resterende bedrag van de huurprijs gestort te worden ten laatste 6 weken voor de reservatiedatum.
 • De prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en zijn definitief na schriftelijke overeenkomst van de reservatie en volstorting van het vereiste voorschot. Bij niet tijdige betaling (binnen 2 weken na ontvangst van de verblijfsovereenkomst) is er derhalve geen overeenkomst gesloten, waarbij de verhuurder zich vervolgens het recht toeeigent de accommodatie te verhuren aan andere klanten.
 • Wij aanvaarden geen kredietkaarten.

Aankomst & vertrek

Aankomst Vertrek Opleg
Standaard uren 17h 17h € 0
Vroegere aankomst 12h 17h € 120
Later vertrekken 17h 21h € 80
Later vertrekken 17h 10h de dag erna € 350

De standaardformule van de verhuring is steeds prive-matig. Dit houdt in dat de betaalde huurvergoeding op geen enkele manier mag ingebracht worden in de fiscale aangifte als bedrijfs-en/of professionele uitgave. De huurders verklaren zich formeel akkoord met deze regelgeving. Indien zij deze regel niet respecteren verklaren zij zich formeel akkoord met het betalen van een beduidende en passende schadevergoeding evenals een rechtzetting op fiscaal gebied volgens volgend principe. De verhuurder behoudt zich wel het recht voor om te verhuren op geheel/gedeeltelijk zakelijk/beroepsmatig niveau met wel recht op fiscale inbreng en aftrok van de betaalde vergoedingen voor de huurder. In dit geval wordt een toeslag gevraagd en gerekend van 30% bovenop de tarieven van de standaardformule ivm. prive-verhuring. Dit om de extra fiscale druk die dit meebrengt voor de verhuurder gedeeltelijk te verlichten en te compenseren. Voor meer informatie hieromtrent mag u ons altijd contacteren.